Здравейте, приятели! Печелившите участнички, които ще получат подарък от нашата игра са:1. Гергана

...
Здравейте, приятели! Печелившите участнички, които ще получат подарък от нашата игра са:1. Гергана
Коментари Харесай

Подаряваме ви сатенено сухо масло за коса и тяло 5 Sens на Rene Furterer

Здравейте, другари! Печелившите участнички, които ще получат подарък  от нашата игра са :

1. Гергана Владова

2. Вяра Манева

3. Анета Костова

4. Иглика Стоянова

5. Миглена Пашова

....................................................................................................................................................................

И през днешния ден имаме подарък за 5 от вас, девойки! Можете да спечелите сатенено   сухо масло за коса и тяло 5 Sens  на а единственото изискване е да се регистрирате в Клуба на девойките!

За почитателките на фитокозметиката - е позната френска марка за висококачествена козметика от напълно естествени съставки. 

Mарката носи името на създателя си – Рене, който от дребен е разпален по ботаниката. Като коафьор в салона на съпругата си, Рене развива своята философия за грижата за косата: хубавичко коса, сходно на растенията, които се нуждаят от подхранена почва, пораства мощна и витална единствено върху здрав скалп. Марката и всички, които стоят зад продуктите й, освен имат вяра в силата на растенията, само че и са отдадени на опазването им. Философията на " феър трейд " заляга в основата на бизнес модела на компанията, а подпомагането на локалните общности е добавената стойност, която получаваме с всеки артикул.

Rene Furterer 5 Sens сатенено изсъхнало масло за коса и тяло е успешно комбиниране на 5 натурални растителни масла , всяко от които способства по своя неповторим метод за надълбоко поддържане и дълготрайна хидратация. Със своята нежна грижа от природата 5 Sens спомага за регенерирането на косата, като й придава нов искра и еластичност. Нанесено върху кожата, маслото омекотява без досадния леплив резултат, което прави формулата подобаваща за целогодишна приложимост.



Кои са петте растителни масла в основата на 5 Sens ? знаят какъв брой е значимо да сме осведомени за наличието на продуктите, които влизат в контакт с кожата ни. Сатененото сухо масло за коса и тяло съдържа 5 дейни съставки, които подхранват в дълбочина и обезпечават отбрана против увреждането. Петте масла, чийто отпечатък носи продуктът, са: хидратиращото масло от шафран, маслото от сладостен бадем, регенериращото масло от авокадо, омекотяващото рициново масло и маслото от жожоба, което защищава от дехидратация.

За да спечелите 5 Sens сатенено изсъхнало масло за коса и тяло на , е нужно единствено да се регистрирате в играта в Клуба на девойките. Късмет на всички, които желаят да участват – наистина си заслужава!
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР